Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, την τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει αποκτηθεί σε κρίσιμες εφαρμογές πόσιμου νερού, η VASCON SOLAR EXPERTS LTD  έχει μια σειρά από αντλίες πισίνας που χρησιμοποιούν μηδενική ηλεκτρική ενέργεια και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον οφέλη από αθόρυβη λειτουργία με αρθρωτό σύστημα παράλληλα αυξανόμενης κυκλοφορίας νερού. Εύκολη συντήρηση γρήγορη απόσβεση αρχικής επένδυσης και μείωση περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Οι αντλίες πισίνας LORENTZ και TAIFU απευθύνονται σε ιδιοκτήτες σπιτιών και εμπορικών επιχειρήσεων που διαθέτουν πισίνα και θέλουν να ελαχιστοποιήσουν το κόστος λειτουργίας της πισίνας και της επιχείρησης τους

Η ηλιακή αντλία συνδέεται απ’ ευθείας στα φωτοβολταϊκά στοιχεία, τα οποία μετατρέπουν την ηλιακή ακτινοβολία σε ηλεκτρισμό. Δε χρησιμοποιούνται μπαταρίες για την αποθήκευση της παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας.

fotovoltaikes_antlies

Οι ηλιακές αντλίες LORENTZ για άρδευση δίνουν λύση στο κόστος άντλησης νερού δεν παράγουν διοξείδιο του άνθρακα και δεν παράγουν θόρυβο. Η ηλιακή ενέργεια για άρδευση είναι το πιο αξιόπιστο σύστημα ακόμα και από την αιολική ενέργεια, ενώ είναι σημαντικά φθηνότερη και καθαρότερη από το πετρέλαιο . Οι ηλιακές αντλίες LORENTZ συμπληρώνουν τον σχεδιασμό των συστημάτων άρδευσης με σταγόνες. Η παροχή νερού γίνεται με ακρίβεια και αποτελεσματικά στα επιμέρους κομμάτια του χωραφιού. Πολύ μεγάλες ποσότητες νερού για μεγάλα ή μικρής κλίμακας αρδευτικά έργα μπορούν να υποστηριχθούν μέσα από ένα ευρύ φάσμα μεγεθών ηλιακών αντλιών με κάθετη ανύψωση, (υποβρύχιες).

antlies

Περισσότερη ηλιοφάνεια ισοδυναμεί με περισσότερο νερό.

 

1737
Οι PS-CS-17/37-1 είναι Φυγοκεντρικές αντλίες επιφάνειας οι οποίες λειτουργούν με Ηλιακό σύστημα.

Βρίσκουν εφαρμογή στη διαχείριση λιμνών, στη κυκλοφορία και ανακύκλωση νερού πισίνας μέσω ενός συστήματος φίλτρου και φωτοβολταϊκών συλλεκτών, στην άρδευση, ενυδρεία, κτλ.

 

Νέος ρυθμιστής στροφών αντλιών με τη χρήση ηλιακής ενέργειας, solar pump drive ACS355
pumpdrive Μια αποτελεσματική λύση για συστήματα άντλησης νερού, ανεξάρτητη από το δίκτυο και φιλική προς το περιβάλλον.

Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ένα ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα τα τελευταία χρόνια, λόγω της μείωσης των αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων. Για το λόγο αυτό η ηλιακή ενέργεια αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο και στον τομέα της άρδευσης για την παγκόσμια γεωργία.

Ειδικά οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της ηλιακής ενέργειας θα βοηθήσουν να γίνουν αντιληπτά τα πλεονεκτήματα αλλά και το εύρος εφαρμογών της. Αναμένεται τα συστήματα άντλησης που στηρίζονται στην χρήση ηλιακής ενέργειας να γίνουν ιδιαίτερα δημοφιλή το προσεχές διάστημα.

Η ΑΒΒ διαθέτει ήδη μια πρωτοποριακή λύση για την άντληση νερού, κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης μέρας, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια ως αξιόπιστη πηγή τροφοδοσίας. Κατασκεύασε και παρήγαγε το solar pump drive ACS355, το οποίο έχει ενσωματωμένη Οικογένεια ρυθμιστών στροφών solar pump drives ACS355 της ΑΒΒ με χρήση ηλιακής ενέργειας τεχνολογία υπολογισμού του σημείου μέγιστης ισχύος MPPT (Μax Power Point Tracking).

Χάρη στην τεχνολογία αυτή, το solar pump drive ACS355 της ΑΒΒ παρέχει αδιάκοπη λειτουργία, ακόμα και κατά τη διάρκεια δραστικών αλλαγών στην ακτινοβολία του ηλιακού φωτός, με αποτέλεσμα να επιτρέπει στην αντλία να δουλεύει με μέγιστη ισχύ χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια.

Σε σύγκριση με τα συστήματα οδήγησης αντλιών που τροφοδοτούνται από γεννήτριες diesel, το solar pump drive ACS355 της ΑΒΒ από τη στιγμή που εγκαθίσταται δεν έχει κανένα κόστος καυσίμου, εκπομπές καυσαερίων ή αποτύπωμα CO2.
Αντιθέτως είναι αθόρυβο, φιλικό προς το περιβάλλον με χαμηλό κόστος συντήρησης και χρόνο ζωής μέχρι και 25 χρόνια. Είναι επίσης ανεξάρτητο από το δίκτυο με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται από διακοπές στην ηλεκτροδότηση, αυξήσεις τιμολογίων αλλά και καταστροφή κινητήρων λόγω μεταβολών στην τάση του δικτύου.

Το νέο solar pump drive ACS355 της ΑΒΒ καλύπτει ένα εξειδικευμένο κομμάτι της αγοράς το οποίο όμως αναπτύσσεται και γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές διότι βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς τομείς. Μερικοί από αυτούς είναι η άντληση υπογείων υδάτων, η αγροτική άρδευση, η δασοπονία, ο έλεγχος ξηρασίας, η κτηνοτροφία, ο εφοδιασμός νερού στα νησιά, η επεξεργασία λυμάτων και πολλές άλλες.

Επίσης τα solar pump drives χρησιμοποιούνται ολοένα και συχνότερα σε έργα δήμων και κοινοτήτων, σε πάρκα πόλεων, σε τουριστικά αξιοθέατα και καταλύματα αλλά και σε γεωτρήσεις και σιντριβάνια που βρίσκονται σε κατοικημένες περιοχές.

pumpdrive

[clear]

[hr style=”4″ margin=”0px 0px 20px 0px”]

Πακέτα προσφορών για Ηλιακές Αντλίες

Υψηλή ποιότητα-Ανταγωνιστικές τιμές.

[hr style=”4″ margin=”0px 0px 20px 0px”]