Η “Vascon Solar Experts” προτείνει και παρέχει ποιοτικά υλικά τα οποία είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις εγγυήσεις τους, ώστε να είστε σίγουρος ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή για την επένδυσή σας. Η εταιρεία μας επιλέγει πάντα εξοπλισμό από χώρες οι οποίες εδώ και δεκαετίες κατασκευάζουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα διασυνδεδεμένο σύστημα είναι σε μόνιμη σύνδεση με το δίκτυο της ΑΗΚ με σκοπό να διοχετεύει την ενέργεια που παράγει στο σύστημα. Δεν υπάρχουν αποθηκευτικοί μηχανισμοί και μια τέτοια εγκατάσταση πρέπει να σχεδιάζεται με τρόπο που να αποδίδει την μέγιστη ετήσια ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό επιτυγχάνεται με συνδυασμό πολλών παραγόντων.

Το Net Metering αναφέρεται σε μια συμφωνία μεταξύ της εταιρείας ηλεκτρισμού και ενός καταναλωτή ηλεκτρικού ρεύματος, που εγκαθιστά ένα τοπικό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Η συμφωνία προβλέπει ότι, αν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου καταμέτρησης, η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι μεγαλύτερη από την κατανάλωση, το πλεόνασμα πιστώνεται στο επόμενο τιμολόγιο χρέωσης. Αν η παραγωγή είναι μικρότερη από την κατανάλωση, ο καταναλωτής χρεώνεται μόνο για τη διαφορά. Αν με το κλείσιμο ενός έτους από την εγκατάσταση του συστήματος παραγωγής, υπάρχει τελικά περίσσεια ενέργειας, αυτή χάνεται και η διαδικασία ξεκινά από την αρχή για το επόμενο έτος.

Παρακάτω προτείνεται έτοιμο ολοκληρωμένο σύστημα των 3 kWp με δύο διαφορετικές επιλογές προιόντων.

[one_half]net_metering
Net Metering Standard 3 kWp
Αντιστροφέας 3000 W
Φωτοβολταϊκά 250W
[button link=”https://vasconsolar.com.cy/net-metering-standard-30kwp/” size=”small” icon=”check” color=”green”]περισσότερα[/button]
[gap height=”20″][/one_half]

[one_half_last]net_metering
Net Metering Optional 3 kWp
Αντιστροφέας 3000 W
Φωτοβολταϊκά 250W
[button link=”https://vasconsolar.com.cy/net-metering-optional-30kwp/” size=”small” icon=”check” color=”green”]περισσότερα[/button]
[gap height=”20″][/one_half_last]

[clear]
[gap height=”20″]

danfoss
Η Danfoss Solar Inverters Α/S, εταιρεία του ομίλου της Danfoss Power Electronics που από το 1968 παράγει Frequency Inverters για ρύθμιση στροφών κινητήρων, κατασκευάζει αντιστροφείς για διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα από το 2002. Τα προϊόντα της Danfoss Solar Inverters Α/S είναι υψηλής ποιότητας, εύκολα στην εγκατάσταση και με απόδοση που φτάνει το 98%!

 

kostalΟι αντιστροφείς της KOSTAL είναι οι πλέον λειτουργικοί και αξιόπιστοι ως προς τη συμβατότητα με το δίκτυο, την ικανότητα παραγωγής και την ασφάλεια.Η οικογένεια του οίκου KOSTAL καλύπτει όλο το φάσμα ισχύος εώς 10 kW (2.8-10kW) γεγονός που τους καθιστά ιδανικούς για χρήση σε οικιακά συστήματα.

 

smaΗ SMA είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των αντιστροφέων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Οι αντιστροφείς του γερμανικού κολοσσού SMA χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα έργων, από οικιακά συστήματα μέχρι πάρκα. Τα προϊόντα της είναι ευρέως αναγνωρισμένα για την ποιότητά τους και την αξιοπιστίας τους.

 

 

ako Ο Οίκος DIEHL AKO είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Βιομηχανικούς Ομίλους με προϊόντα αιχμής σε τομείς υψηλής τεχνολογίας όπως Αμυντικά Συστήματα, Συστήματα Τηλεπικοινωνιών και Αυτοματισμού
Ο κλάδος των Αντιστροφέων αποτελεί προϊόν της τεχνογνωσίας και της ποιότητας της εταιρίας δίνοντας έτσι τη δυνατότητα τα προϊόντα της να βρίσκονται στην κορυφή ως προς την απόδοσή τους και με τη σιγουριά της 10ετούς Εργοστασιακής Εγγύησης.

[hr style=”4″ margin=”0px 0px 20px 0px”]