Εξοικονόμηση ενέργειας : Μείωση εξόδων

Ο κλιματισμός των εσωτερικών χώρων (θέρμανση και ψύξη) ευθύνεται κατά μέσο όρο για το 80 % της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας ενός νοικοκυριού.

Το κύριο αίτιο: περίπου 35 % της θερμότητας χάνεται μέσω των μη μονωμένων τοίχων.

Μια απώλεια η οποία μειώνεται σημαντικά μέ την εφαρμογή Συστήματων Εξωτερικής Θερμομόνωσης και Θερμοπρόσοψης.

Η θερμομόνωση αξίζει την επένδυση : Αυξάνει το κλίμα ευεξίας στο χώρο σας, εξοικονομεί ενέργεια και αυξάνει την αξία του ακινήτου σας.

Για να μπορούν όλοι να κάνουν επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, προσφέρονται πολλοί τρόποι κρατικής ενίσχυσης με μορφή επιδότησης.

Πρόγραμμα “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον’

Η απόσβεση της επένδυσης επιτυγχάνεται σε λίγα μόλις χρόνια!

Με βάση μελέτες απο έγκυρα πανεπιστήμια και κρατικούς φορείς η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού κελύφους μπορεί να επιφέρει μέχρι και 40% μείωση του κόστους, ανάλογα με την κλιματολογική ζώνη και την χρήση του κτιρίου.

Η εξοικονόμηση αυτή πρακτικά ισοδύναμεί με ‘αυτοχρηματοδότηση’ της επένδυσης καθώς η απόσβεση γίνεται σε χρονικό ορίζοντα 4 εως 8 ετών.

Προστασία απο αυξήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις

Σε ένα καλά θερμομονωμένο κτίριο ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αναβαθμίζει την αξία και την προστασία του ακινήτου καιπάνω απ’όλα μπορεί νιώθει προστατευμένος απο τις αυξήσεις του κόστους της ενέργειας (πετρέλαια, φυσικό αέριο, ηλ. ρεύμα).

H Vascon Solar Experts Ltd κατόπιν Συνεργασιών με αντίστοιχες εταιρείες ενασχόλησης του αντικειμένου μπορεί τώρα να σας προσφέρει συστήματα Εξωτερικής-Εσωτερικής Θερμομόνωσης αλλά και Θερμοπρόσοψη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.