Ο αυτόνομος μετατροπέας είναι μια συσκευή με ηλεκτρονικές διατάξεις ο οποίος δέχεται στην είσοδό του συνεχή τάση και παράγει στην έξοδό του σταθερή ηλεκτρική τάση 230V και συχνότητας 50Hz. Έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί και αντίστροφα όταν δεν επαρκεί η ενέργεια των φωτοβολταϊκών πλαισίων και έχουν εκφορτιστεί οι μπαταρίες, δηλαδή να δέχεται AC και να παράγει DC έτσι ώστε οι μπαταρίες να μπορούν να φορτιστούν από γεννήτριες εναλλασσόμενου ρεύματος.

Ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες ενός μετατροπέα είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση μετατροπής ακόμα και όχι κάτω από πλήρες φορτίο, η υψηλή ικανότητα υπερφόρτωσης στην έναρξη, η ανοχή απέναντι στις διακυμάνσεις της τάσης της μπαταρίας, η προστασία από βραχυκυκλώματα και υπερτάσεις.

Ένα από τα σημαντικότερα τμήματα ενός αυτόνομου οικιακού συστήματος είναι η συστοιχία των μπαταριών. Οι μπαταρίες αποτελούν πολύ ευαίσθητο σημείο καθώς είναι ο εξοπλισμός εκείνος που θα αντικατασταθεί γρηγορότερα καθώς επίσης είναι και ότι ακριβότερο σε ένα αυτόνομο. Η επιλογή των μπαταριών ίσως καθορίσει μετά από μια δεκαετία την επιτυχία του συστήματος, γι’ αυτό επιλέγουμε πάντα ότι πιο αξιόπιστο και ποιοτικό.

Ο ελεγκτής φόρτισης εγκαθίστανται μεταξύ των φωτοβολταϊκών πάνελ και των μπαταριών φορτίζοντας αυτόματα τις μπαταρίες. Ο μετατροπέας ρεύματος μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες, επίσης, αν είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο εναλλασσόμενου ρεύματος ή σε περίπτωση stand alone σύστημα, τη δική σας γεννήτρια εναλλασσόμενου ρεύματος.

[alert type=”info” close=”false”]Διαβάστε online τον τιμοκατάλογο για τα προϊόντα Αυτόνομων Συστημάτων εδώ.[/alert]

s23Επώνυμος ολλανδικός Inverter Victron Phoenix 600-5000VA. Κορυφαίας ποιότητας κατασκευής, καθαρού ημίτονου και πολύ υψηλής απόδοσης. Οι Inverters της Victron Energy χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη δυνατή αξιοπιστία στις απαιτητικότερες εφαρμογές. Με την εφαρμογή Ηybrid HF Τechnology, οι συγκεκριμένοι inverters επιτυγχάνουν να συνδυάσουν με επιτυχία τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης με την δυνατότητα να υποστηρίζουν χωρίς προβλήματα φορτία με υψηλό ρεύμα εκκίνησης. Με την μοναδική τεχνολογία SinusMax της Victron Energy, φορτία όπως ψυγεία, μηχανήματα κ.λπ. δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα.

Μία από τις καλύτερες λύσεις για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.

s24
Αυτόματος ρυθμιστής φόρτισης για συστήματα 12V και 24V στα 10-20-30-40Α. Εκτελεί όλες τις λειτουργίες ενός απλού ρυθμιστή φόρτισης, με αποδοτικότερο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι η μπαταρία σας φορτίζεται με τον καλύτερο τρόπο, εξασφαλίζοντας έτσι πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής!

[clear]
s21Αυτόματοι μετατροπείς τάσης με η χωρίς ενσωματωμένο φορτιστή συσσωρευτών (inverter-charger) και αυτόματη μεταγωγή φορτίων.
Αθόρυβη λειτουργία σε κάθε φορτίο-Ρυθμιζόμενη λειτουργία standby.
Μία από τις καλύτερες λύσεις για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.
[clear]
[hr style=”4″ margin=”0px 0px 20px 0px”]

Πακέτα προσφορών για Αυτόνομα Συστήματα

Υψηλή ποιότητα-Ανταγωνιστικές τιμές.

[hr style=”4″ margin=”0px 0px 20px 0px”]